Meggykrém leves mascarponével

Meggykrém leves mascarponével

Történet:
Iszonyatosan meleg napjaink voltak mostanában. A kertünkben viszont rengeteg a meggy, a cseresznye,a málna . Mást se csinálunk, mint folyamatosan szedjük és esszük őket. 🙂 Ma egy kicsit mást tettünk velük. 🙂 A meggyből készítettem az alant leírtakat. 🙂

Hozzávalók:
30 dkg meggy
5-10 dkg. cukor ízlés szerint / én nyírfacukrot használtam/
1 csomag vaníliás cukor
1 kis pohár tejföl
3-4 evőkanál mascarpone
1-2 evőkanál mascarpone a díszítéshez
fél citrom leve

Elkészítése:
A hozzávalókat botmixerrel turmixoljuk. A mascarponét összekeverjük a fél citrom levével, majd ezt is belekeverjük a meggykrémbe. Tetejére is kanalazunk belőle. Meggyszemekkel díszítjük. 🙂
Jól lehűtve fogyasztjuk! 🙂 Isteni! 🙂