Solar Gold Zrt.

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
2014. december 05., péntek 00:00

Caesar koktél...avagy good bye drink

Írta: 
Értékelés:
(9 szavazat)

Történet:
A búcsú mindig nehéz...pláne, ha az " ember lánya " olyantól búcsúzik, akit szeret és akiről tudja, hogy nem minden nap találkozhat vele. Igy vagyok én Kathy-vel. :-) Az utolsó napom estéjén, amikor visszatértünk North Vancouver-be, Kathy közölte velem, hogy most elkészít nekünk egy "good bye" drinket, ami nem "welcome drink"... :-) Hmmm....könnycsepp az arcomon... :-( Ime a recept...

Hozzávalók:
vodka, jelen esetben FINN vodka
paradicsomlé
zellersó
fekete borsos "tabaco" szósz
néhány zeller szál
jégkocka

Elkészítése:
A hozzávalókból mindenki saját ízlése szerint készítse el az italát, attól függően ki mennyire szereti alkoholosan vagy paradicsomosan, vagy zelleresen.. :-)

A képeken az elkészült good bye drink látható, valamint North Vancouver egy szép utcája, ahol Kathy lakik és ahol én is laktam... :-)

goodbyekoktel goodbyekoktel2 goodbyekoktel3

goodbyekoktel4 goodbyekoktel5

Megjelent: 1191 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. december 06., szombat 23:12
Desszerteket sütni főételeket,leveseket főzni

Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

 

Isten tudja borito

Rólam

cunimama2015   qrcode

Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

Az ételeimhez a borokat a Cey-Bert Róbert Gyula: Magyar borok és ételek harmonizációja c. könyve alapján ajánlom.

Címkék

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly