Solar Gold Zrt.

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
2013. október 27., vasárnap 20:54

Aszpikos moose hús tükörtojással, bacon-nal és apró sültkrumplival...

Írta: 
Értékelés:
(7 szavazat)

Történet:
Lehet, hogy már unalmas kicsit nektek, de Kanadától nem lehet "megszabadulni". Na, persze ki is akarna? Mert, hogy én nem. :-) Sokszor és sokat emlegettem az itt elfogyasztott reggeliket, néhányat meg is osztottam veletek. Ez a reggeli egy kicsit más, egy kicsit különleges.. :-) És a neve? Hmm... Aszpikos moose hús tükörtojással, bacon-nal és apró sültkrumplival...Hozzávalók 1 főre:
2 db Ralph tojása :-) a "Minto Farmról"...
néhány szelet bacon
1 szem krumpli
1 doboz aszpikos moose hús /konzerv formájában kapható/ Kanadában. :-)
olaj

Elkészítése:
A tojásokból a képen látható módon tükörtojást sütünk. Majd a bacon-okat is megsütjük, hogy "fodrosak" legyenek. Ezután a krumplit is beledobjuk az olajba és szép aranysárgára sütjük. Végezetül, mindezeket elhelyezzük a tányérunkon és az aszpikos moose húst /jávorszarvas hús/ mellé rakjuk. Pirítóssal fogyaszthatjuk, természetesen híg kanadai kávét is ihatunk hozzá, de finom yukoni sör is megy hozzá. :-)

Én jó étvággyal elfogyasztottam, majd ciderrel leöblítettem...végezetül kávét ittam hozzá. :-)

A képeken az elkészült reggeli és az aznapi "favágás" eredménye láAtható. :-)

kanadaireggeli kanadaifavagas

Megjelent: 1074 alkalommal
Desszerteket sütni főételeket,leveseket főzni

Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

 

Isten tudja borito

Rólam

cunimama2015   qrcode

Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

Az ételeimhez a borokat a Cey-Bert Róbert Gyula: Magyar borok és ételek harmonizációja c. könyve alapján ajánlom.

Címkék

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly