Solar Gold Zrt.

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
2013. március 08., péntek 00:12

Kápia paprika füstölt sajttal

Írta: 
Értékelés:
(2 szavazat)

 

Történet:
Ma este hazajöttem egy kedves ismerősömtől, már nagyon éhes voltam. Kinyitottam a hűtőszekrényt...mit is ehetnék belőle…és ezeket találtam… :)

 

 

Hozzávalók 1 személyre:
1 db kápia paprika
2 db koktél paradicsom
1 db zöldpaprika
4-5 evőkanál füstölt sajt /amennyi a kápia paprikába belefér/ és kevés köré is

majonéz

 

Elkészítése:
A kápia paprikát kicsumázzuk, sóval meghintjük a belsejét és kevés majonézzel megkenegetjük. Teletömjük füstölt reszelt sajttal, majd középen kettévágjuk úgy, hogy alul egyben maradjon a paprika. A zöldpaprikát felszeleteljük, megdíszítjük vele a reszelt sajt tetejét is, és a tányérra is teszünk belőle. A koktélparadicsomokat 4 részbe vágjuk szintén úgy, hogy nem vágjuk teljesen át őket. Majonézzel csinosítjuk a tányéron található zöldségeket.
Bármivel ehető. Én vajas kenyeret ettem hozzá, de lehet pirítóssal, kolbásszal, sonkával stb. stb. is. Mindenhogyan jól fog esni. :)

 

Megjelent: 2626 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. március 23., szombat 10:13
Desszerteket sütni főételeket,leveseket főzni

Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

 

Isten tudja borito

Rólam

cunimama2015   qrcode

Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

Az ételeimhez a borokat a Cey-Bert Róbert Gyula: Magyar borok és ételek harmonizációja c. könyve alapján ajánlom.

Címkék

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly