Solar Gold Zrt.

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
2015. január 05., hétfő 00:00

Ünnepi desszertjeim... :-)

Írta: 
Értékelés:
(10 szavazat)
 
Történet:
Idei  ünnep sem múlhatott el drága családom nélkül és anélkül sem, hogy ne készült volna végeláthatatlanul az édességek sora. Nem tudtam annyit sütni, hogy ne fogyott volna el pillanatokon belül... akár még úgyis, hogy a tepsiből még melegen "keltek szárnyra" a finomságok. Facebook oldalamon a minap megosztottam mi mindent sütöttem. 
Az alábbiakban szó szerint idézem a posztolásomat, amit kiegészítenék még újabb 140 db tejfölös-sajtos pogácsával és újabb, 2 db nagyméretű kaláccsal, ami már nem mákos volt, hanem diós...

"Ma számot vetettem az elmúlt egy hetem teljesítményével... Szóval, ami a sütést illeti... 8 db nagyméretű bejgli, 1 db gyömbér krémes torta, 1 db narancs krémes csokoládé torta, 1 nagyobb tepsi csokis-diós kocka mandarinnal díszítve, 2 db nagyméretű mákos kalács, 1 nagyobb tepsi kelt túrós pite mazsolával, 170 db sajtos-tejfölös pogácsa... És meg nincs vége... "Kis családom " természetesen hálás fogyasztók, hiszen most, hogy ennek én is...megdöbbenve tapasztalom...nincs mit... Hoppá ....amúgy megnyissam "Cunimama " Sütődejet..?"

A narancskrémes torta karácsony alkalmából kerek tortaformában készült.
 
 A gyömbéres torta, pedig csokikrém nélkül, tejszínhabbal díszítve, csokiszívecskékkel került terítékre. :-)
Mindkettő elkészítési módját megtalálhatjátok az alábbi linkeken. :-)

Narancsos recept:

Gyömbéres recept:

Addig is további ünnep utáni lazítást kívánok! :-)

A következőkben újabb recepteket osztok majd meg Veletek. :-)

  

/
   ozio_gallery_fuerte
   Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it

    
   Megjelent: 1002 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. január 07., szerda 10:52
   Desszerteket sütni főételeket,leveseket főzni

   Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

    

   Isten tudja borito

   Rólam

   cunimama2015   qrcode

   Azt mondják, hogy igazán jól sütni főzni csak az tud...aki szeretetből teszi ezt...es aki szereti azt vagy azokat az embereket, akinek vagy akiknek ezt teszi. Én örömömet lelem benne..

   Az ételeimhez a borokat a Cey-Bert Róbert Gyula: Magyar borok és ételek harmonizációja c. könyve alapján ajánlom.

   Címkék

   This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly